Не разрешавайте търгаши и лъжци да цапат града ни!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:37 / 08.11.2016
6669
Няма да крия, че останах изненадан от резултатите на първия тур на президентските избори. Не съм си въобразявал, че ще мине без балотаж. Но все си мислех, че лидер след първия тур ще бъде Цецка Цачева.

Но, когато станаха известни резултатите, не можех да повярвам, че шофьорът на самолет Румен Радев, който уж бе човек на Първанов, а после се кротна под полата на Илияна Йотова, може да направи Пловдив червен.

И се чудя как така голяма част от пловдивчани са се съгласили да коленичат пред БСП и ДПС. Само дето не си опънаха джуките както направиха на Орлов мост Сергей Станишев и Лютфи Местан.

Но и това, което сториха сега, е просто ужасно. Защо ли? Ами защото шефката на БСП Корнелия Нинова и същата тази Илияна Йотова са сред най-големите лъжкини в съвременната българска политика. А тези от ДПС са нагли политически търгаши.

И не мога да разбера как така уж видели всичко в този живот филибелии се оставиха да бъдат баламосани по най-елементарен начин. Нима толкова бързо са забравили, че когато БСП и ДПС управляват България, мизерията става пълна, защото ЕС много бързо спира парите заради огромните кражби.

Нима не е направило впечатление, че само преди седмица евродепутатите от тези две партии гласуваха в Брюксел декларация, според която България е длъжна да задоволява всякакви капризи на мигрантите.

Нищо, че шофьорът на самолет говореше за заздравяване на границата. Ами този шофьор не обещаваше ли, че ще иска преразглеждане на членството ни в ЕС и НАТО, макар че е карал курсове в Америка.

Нима не се вижда, че България върви към добро. Ще припомня обаче няколко неща, които са пряко свързани с Пловдив, и нямаше да се случат без ГЕРБ.

Няма пловдивчанин, който да не си спомня как градът ни бе превърнат в мъртва зона благодарение на кметуването на Славчо Атанасов, който подари управлението на БСП по време на неговия мандат.

Няма как да не си спомнят как Орешарски беше спрял парите за Пловдив, тъй като Иван Тотев бил кмет на ГЕРБ. Няма как да не виждат какво представлява сега Пловдив и как се развива с бързи темпове.

Ще спомена само няколко факта. Пловдив е обявен за Европейска столица на културата през 2019, Пловдив стана град N1 у нас за развитие на бизнеса, Пловдив има Зелен Оскар за най-зелена община, Пловдив получи Оскар за туризъм, Пловдив е поставен в тройката на най-предпочитаните туристически градове в Европа, няма нито едно дете, което да е оставено без място в детска градина или ясла.

Спирам, защото ще пропусна нещо, което със сигурност е много важно, а не искам. Но не мога да не кажа, че имаме най-уникалната спортна зала в Източна Европа, фантастичен спортен център в района на стадион "Пловдив", подготвя се строителството на втори гребен канал, който ще класира града ни сред 3-те най-атрактивни водни стадиони в света, съвсем скоро ще имаме най-модерния зоопарк у нас. Няма какво да кажа повече. Сега на 13 ноември думата имат ПЛОВДИВЧАНИ.


Източник: Божидар Статев

Виж коментарите (19)

Още по темата (265):
29.07.2017 Борисов: Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим!
18.02.2017 Експерт по сигурността: Ще превърнат Радев в парцалена кукла
25.01.2017 Румен Радев изпрати писмо до Доналд Тръмп
23.01.2017 Румен Радев подписа първите си укази като държавен глава
19.01.2017 Местан разкритикува Радев, че поздравил патриарха, но не и мюфтията
19.01.2017 Ето я първата реч на новия български президент
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).