Аз, депресираният кмет на Пловдив II

Автор: Любомир Минчев
Коментари (52)
15:00 / 02.06.2020
18856
Уважаеми пловдивчани, надявам се да сте чели "Аз, депресираният кмет на Пловдив“.  И навярно съм ви трогнал до сълзи. Продължавам да съм в същото състояние на духа, макар че се правя на перде. С една дума – на непукист, който не се интересува  какво пишат разни жалки драскачи  по жълти сайтчета. Нали затова съм избран за кмет – да не ми пука. И на какво отгоре драскат, да се чуди човек – само те не виждат грандиозните успехи  в първите 200 дни от управлението ми. То не беше корона, то не бяха мръсотии, но не бяха гадни номерца, но главата ми е твърда и като булдозер дърпам напред.

Но този път мерзавците ме изловиха в лъжа. Отвратителна история. Какво да им кажа сега – че около мен е пълно с глупаци, които нито четат, нито вдяват какво точно да ми напишат за пред медиите. И в крайна сметка глупакът съм аз. Написали ми да кажа, че за първи път тази година ще ремонтираме училищни спортни площадки. А то ремонти имало още през 2017-а, 18-а, 19-а. Така ме нахендриха, че един топ тоалетна хартия няма да свърши работа.

И за капак – мониторингът на Пловдив – Европейска столица на културата. Какви са тия успехи, какъв е този ръст на туристи, който отчитат през 2019 година?  Бесен съм! Ние със зъби и нокти драпаме да я смачкаме тази фондация "Пловдив 2019“, да изтрием от съзнанието на пловдивчани, че градът е бил домакин на ЕСК, а те отчитат успехи.  Много ми се иска, освен драскачите, да дам на прокурор и тези маскари от фондацията за неверни данни.  Хубаво, че ми е подръка общинския официоз, та драснахме едно антрефиле  и да кажем истината.

Но докъде ще я докараме така?  Кажете ми де, аз вече не знам! Разбирате ли, пловдивчани – трябва да изтрием  осем години управление преди мен. Как да стане това? Полудявам!

Ваш Здравко Димитров

Забележка: Текстът е фейлетон основаващ се на актуални събития, прояви и теми.

Виж коментарите (52)
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).