82147 българи, сред които 4740 пловдивчани, разбирате ли проблема "Копейкин"?

Автор: Любомир Минчев
Коментари (25)
13:15 / 29.10.2021
12607
На последните парламентарни избори – 11 юли тази година, за партия "Възраждане“ гласуваха 82147 българи, от които 4740 пловдивчани. Предполага се, че и на 14 ноември бройката ще остане в тези граници. Ако значително ги надвиши, проблемът става много сериозен. Защо?

В края на годината по традиция ни плашат с пророчествата на Нострадамус, или в най-добрия случай  – на баба Ванга. Най-популярните са, че водата ще се надигне и земята ще потъне. Българинът е петимен за подобни новини и се отнася към тях с особено настървение. За него това е реалната заплаха – че светът може да свърши, а заедно с него и кроткия му живот. И докато се чуди ще се надигне ли водата, с безразличие приема да бъде наричан олигофрен, малоумник и част от пасмина.  Така  лидерът на "Възраждане“ Костадин Костадинов преди време нарече хората, които протестираха  срещу елха, дарена на София от Москва и накичена по кремълски. Да оставим настрана, че това е може би първият протест в света срещу елха. 

Протестиращите са олигофрени и малоумници за самозвания националист Костадин Костадинов, лидер на проруската партия "Възраждане“, за когото патриотизмът е да обичаш Русия.  Такива са българите и в очите на руските дипломати у нас, качили обидите на Костадинов на официалния сайт на руското посолство. Това беше невиждана наглост!

Ето това е реалната заплаха пред българина, втренчен в Нострадамус – пасмината от български "патриоти“, обичащи  най-вече Русия, и техните вдъхновители и почитатели от руското посолство.

А днес Костадин Костадинов – Копейкин, който е и кандидат за президент, предлага болниците, в които умират хора от ковид, да бъдат глобявани, тъй като лъжели, че се умира от вируса и само прибирали парите за лечение на болни от ковид.

Наистина ли сме такива олигофрени, малоумници и част от пасмина, които не разбират проблема "Копейкин“. Какво мислят тези 82147 българи, сред тях и 4740 пловдивчани, за вдъхновения от подобни дивотии техен лидер? Дали на 14 ноември ще потвърдят вота си от 11 юли?

И водата да се надигне, и земята да потъне, истинската заплаха пред българина е да не разбере колко важни са тези избори. Иначе ще си остане малоумник и олигофрен, потънал в кремълската пропаганда.

Още интересни анализи може да четете в ZaPlovdiv.bg! 

Виж коментарите (25)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).