Зуека качи първите си снимки от чужбина, заедно е с друг известен българин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:54 / 18.10.2021
31831
Актьорът и тв водещ Васил Василев - Зуека показа първи снимки, откакто живее в Испания. Там е от няколко месеца, но вече посреща на гости приятели и колеги от България. 

С последните си снимки Зуека издаде окончателно местонахождението си, което до този момент отказваше да назове публично. 

Той и жена му Ана, заедно със сина им Стефан, емигрираха от България и заявиха само, че се намират в страна в Европейския съюз. Заради творческите си планове мистерията се разбули. Зуека и Влади Априлов отново започнаха да играят постановката "Ние, българите“, чиито представления са предназначени за нашите емигранти в чужбина.

Двамата напълниха залите в Англия, после се върнаха в Испания, за да играят в Майорка и отново отпрашиха за Острова за нови представления. Съпругата му Ани се занимава с организацията и музиката в спектакъла, затова тя също е част от екипа. “Ние, българите" е първият спектакъл, посветен и предназначен за всички българи в чужбина.

От снимките се вижда, че Зуека е щастлив да види Влади Априлов. Приятелите му са това, което му липсва в живота извън родината. Но пък се сблъска и с горчивата истина на животът, а именно, че някои приятели могат бързо да те забравят и заменят. Много от тях вече не поддържат връзка със Зуека, но пък му останали и такива, с които се чува всяка седмица.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).