Зловеща катастрофа с жертва и ранени затвори пътя Бургас-Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:57 / 24.07.2019
3329
Пътят Бургас - Варна в частта си между Обзор и Бяла е затворен поради възникнало ПТП между автобус и лек автомобил, при което тежко пострадала е една жена, починала на път за болницата, научи Varna24.bg.

По информация от полицията в 07.38 ч. тази сутрин на пътя Бургас - Варна, в района между Обзор и Бяла, л.а. "Мазда", с украинска регистрация, движещ се в посока Бяла, предприема изпреварване на автобус, като по същото време в насрещното пътно платно изпреварване предприема л.а. "Ауди 3", с шуменска регистрация.

Маздата, след изпреварването успява да се прибере в собствената си пътна лента пред автобуса, но в нея челно се блъска шуменския автомобил.

От зловещата катастрофа тежко пострадалата пътничка от маздата, с която се придвижвали двама мъже и две жени, вероятно украинска гражданка, на път за болницата е починала.

Има и други ранени, но към момента не разполагаме с данни за здравословното им състояние, тъй като са откарани към варненски болници.

Създадена е организация за частично пропускане на движението през банкета, но само за леки автомобили.

Призоваваме водачите, планирали да пътуват от Бургас за Варна да се съобразят със ситуацията и да отложат пътуването си във времето, допълват от полицията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Положението е наистина смазващо!
Край с евтините картофи
Проф. Рачев: Времето по празниците ще е динамично, трудно ще се п...
Защо се налага да доплащаме за уж безплатните лекарства?
Велики вторник е - ден за поука
Не забравяйте чадърите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).