Жители може да бъдат глобени заради незаконно поставен "легнал полицай"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:00 / 03.05.2023
1608
Жители на Драгоман ще бъдат глобени от "Пътна полиция“ за поставена изкуствена неравност на пътна отсечка. Хората в района разказаха, че колите се движат с превишена скорост на завой и се притесняват за живота и децата си.

Затова решават да поставят "легнал полицай“ сами и се обосноваха – колите не намаляват, за да предпазят човешки живот, а за да не си счупят ламарините.

В района няма и пешеходни пътеки, нито знаци. Многократните жалби към общината и прехвърляне от една на друга институция кара жителите на Драгоман да се погрижат сами за проблема си.

Оказва се обаче те ще бъдат глобени, ако не премахнат изкуствената неравност, която по думите на хората вече помага и превозните средства намаляват скоростта.

bTV отправи запитване към Агенция "Пътна инфраструктура“, както и към Министерство на вътрешните работи.

Според тях хората не са подавали документи за подобно искане.  А жителите обясниха, че са изпращали многократни запитвания. Изкуствената неравност обаче трябва да се премахне, като това трябва да се направи до четвъртък иначе ще бъде наложна гола от 100 до 300 лв.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Родопите – планината призната с най-лечебния въздух
Трафикът по границите на страната
Няколко инцидента на магистрала "Тракия"
Кошмарно задръстване на магистрала "Тракия", колите са буквално с...
Шофьор пресметна: 50 километра за близо 2 часа!
Българи и гърци в общ събор с чевермета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).