Жестоко убийство смрази България

Автор: ИА Фокус
Коментари (1)
16:47 / 29.04.2023
5434
Окръжна прокуратура – Перник привлече в качеството на обвиняем Д.Д. (на 41 години) по досъдебно производство, образувано за извършено престъпление по чл. 115 от НК – умишлено убийство, информираха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

На този етап от разследването е установено, че днес, 29.04.2023 г., в гр. Перник Д.Д. причинил смъртта на съпругата си А.Д.

Извършени са огледи на местопроизшествие в жилище на ул. "Юрий Гагарин“ в кв. "Изток“ и в контейнер за смет, находящ се в междублоково пространство. Очакват се резултати от аутопсията на трупа.

С постановление на прокурор обвиняемият Д.Д. е задържан за срок до 72 часа.

Деянието, в което е обвинено лицето, е тежко умишлено престъпление, наказуемо с "лишаване от свобода" от десет до двадесет години. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Д.Д.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).