Жестоки заплахи и люти обиди срещу певицата Михаела Филева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:51 / 14.06.2023
5143
Стотици души отправиха заплахи и люти обиди срещу певицата Михаела Филева часове след като обяви, че ще се качи на сцената на "София Прайд“, на 17 юни, пише "Галерия". В социалните мрежи изпълнителката на "По-добра от мен“ защити ЛГБТ общността. "Вярвам, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая да си живеем без нуждата да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме, без да лепим етикети и да подхождаме с разбиране“, гласи част от написаното.

В отговор на поканата тя не получи очакваната подкрепа. Според някои от последователите всички замесени в проекта, включително и хората, които го популяризират заслужават "як бой и пистолети“. "Няма да крия, че агресивният ви изказ ме тревожи. Дори да имате различно мнение по темата бой и пистолети ли е решението“, отговаря музикалната любимка.   

Сред нападките се нареждат още:

"Учите младото поколение на липса на морал и ценности“, "Ударила си си главата и сега не можеш да се съвземеш“, "Унижи се до нула“, "Гръмни се“ и още…

Критики към прайда поднесоха екстравагантният певец Иво Димчев и светският пиар лорд Евгени Минчев. "Защо ли гей прайда в България прилича все повече на тийнеджърско шествие ала "Асамблея знаме на мира“. Да организираш гей прайд и да поканиш певци с тийнейджърска аудитория не е случайно. Напълно съзнателно е“, категоричен е Димчев.

Минчев пък смята, че: "Едно е да си гей, друго да си джендър еничар… Крайно безвкусно е обществото да продължава да си мисли, че гейовете са зле боядисани фризьорчета, фитнес плашила, продавачи в мол, сервитьори в пицария“. Според него, ако организациите действат по-деликатно спрямо общественото мнение, ще добият резултат.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).