Жена запази касова бележка 1 година и не съжали, ето защо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
19:07 / 26.08.2022
159168
Жена е запазила касовата си бележка за предплатена интернет услуга в рамките на една година, видя Plovdiv24.bg от публикация във фейсбук. След време се оказа, че документът ѝ е потрябвал като доказателство за плащане. Вижте нейния разказ:

Клиент съм на Vivacom по неволя - прехвърлена с предплатен интернет от Нет1. Последно услугата е предплатена на 10.10.2021г за 12 месеца. Е да, ама днес кръцнаха нета, защото "предплатеният период бил изтекъл". От 087123 ме пратиха в магазин на фирмата, за да докажа с касова бележка, че твърдението ми е вярно.

Обслужващият в магазина в "Кауфланд" - Младост 3, както и мениджърът на същия твърдяха, че не могат да ми съдействат - не виждали информация кога и до кога съм платила. След много настояване, звъннаха тук-там, снимаха касовия бон и пуснаха вътрешна заявка без вх. номер. Интернетът щели да възстановят до 48ч, но най-късно в понеделник (според служителя) и най-рано в понеделник (според мениджъра).

Арогантни, груби.... Нямала съм договор с тях. Предлагали ми били да мина на месечен план, но аз видиш ли съм отказала и съм ползвала услуга от 20 век (която те все пак предлагат). Но, ако подпиша договор с месечен абонамент, нямало да имам проблем с интернета.

Уважаеми господа от БТК, проблем с интернета нямах, докато не го спряхте своеволно през август, вместо през октомври. Проблем имам с качеството на обслужването ви. Проблем имам и че през 2022г. се налага да загубя часове, за да ви доказвам, че съм в правото си и съм си платила за доставка на услуга, която вие спряхте 2 месеца по-рано, вероятно наказателно щом не искам месечен абонамент.

Пазете си касовите бележки!!!, призовава жената.

От публикацията става ясно още, че тя подготвя жалби, които да пусне в Комисията за защита на потребителите.

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).