Затруднения за шофьорите по магистрала "Тракия"

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
21:23 / 05.04.2024
1881
Утре – 6 април, от 9:00 ч. до 17:30 ч. шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от километър 100 до км 101-и на АМ "Тракия" в област Пазарджик поради подмяна на мантинели в средна разделителна линия. Движението и в двете посоки ще се осъществява само в активната лента, а участъкът ще е сигнализиран с пътни знаци и временна сигнализация.

Агенция "Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Българин създаде приложение, което ще сложи край на преписването ...
Бойко Борисов: Изобщо не се глася за премиер
Това ни чака в близките дни
Репортер от "На кафе" бе заловена да шофира в нетрезво състояние
Делян Пеевски, председател на ДПС, посети Търговище
Морската вода е чиста, трима министри я инспектираха


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).