ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Защо да инвестираме в криптовалути през април?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 16.04.2024Коментари (0)2428
Криптовалутите са интересна инвестиция и безспорно будят доста голям интерес сред българите. Макар все още да изоставаме от тенденциите в Западна Европа и в САЩ, все повече родни инвеститори се замислят да правят инвестиция в криптовалути, което е добра новина за родния пазар.

Но защо точно криптовалутите са най-горещият актив през април 2024, а не недвижимите имоти или акциите?

Останете с нас, за да разберете.

Посетете Dogeverse

Две ключови събития за криптовалутите ще се случат през април

През април ще се състоят две изключително важни събития за криптовалутите, които могат значително да повлияят на пазара. Първото е Doge Day на 20-ти април, ден, който е отбелязан от общността на Dogecoin като празник за популяризиране и отбелязване на криптовалутата. Този ден често се асоциира с различни промоционални кампании и увеличение в търговската активност около Dogecoin и други топ меме криптовалути, което може да доведе до значителни колебания в цените им.

Второто ключово събитие е предстоящият Биткойн халвинг, процес, при който наградата за добив на нов блок се намалява наполовина. Това събитие се случва приблизително на всеки четири години и обикновено води до увеличение на цената на Бит
©
койн, тъй като предлагането на нови монети става по-ограничено. Халвингът може да съвпадне около Doge Day, което добавя още един слой възможности и рискове за инвеститорите в крипто пространството.

Колко инвестират българите в криптовалути?

Инвестирането в криптовалути от българите варира значително в зависимост от наличния инвестиционен бюджет. По-често сумите, които се влагат, се движат между 1500 и 2000 лева, макар че има и инвеститори, които решават да вложат 5000 лева или дори повече. Важно е да се отбележи, ч
©
е не се препоръчва големите суми да бъдат инвестирани в единичен токен поради риска от значителни загуби при неочаквани пазарни движения.

За да се минимизира риска, родните инвеститори често прилагат стратегията за диверсификация, разпределяйки своите инвестиции между различни криптовалути (като например някои от най-добрите меме токени) и проекти. Така, ако една инвестиция не се справи добре, успехът на друга може да компенсира загубите. Тази тактика позволява постигане на добър баланс между успешните и неуспешните инвестиции и шанс за добра крайна възвръщаемост.

Кои са най-добрите криптовалути за инвестиция през април?

Ако се чудите кои са най-добрите криптовалути за инвестиция през април, то в следващите редове ще ви покажем кои са те.

Dogeverse

Dogeverse продължава да привлича значителен интерес сред инвеститорите, като до момента е събрал над 5.2 милиона долара в своята предпродажба. Този успех подчертава доверието на общността в потенциала на проекта и неговата концепция, която е уникална - многоверижна работа на DOGE токен. 

Цената на токените в момента е само 0.000295 долара, което прави Dogeverse достъпен за широка аудитория. Това предлага възможност за инвеститорите да участват в проекта на изгодна цена преди евентуални бъдещи увеличения.

Разглеждането на бъдещите планове и разширения може да предложи още по-големи възможности за растеж на Dogeverse, утвърждавайки го като важен играч в крипто пространството.

Концепция: 8.5/10

Потенциал: 9/10

Посетете Dogeverse

Slothana

Slothana е меме криптовалута, която се разработва на блокчейн мрежата на Солана, известна със своите бързи транзакции и ниски такси. Този проект бързо набира популярност сред инвеститорите, като до момента е събрал над милиона в своята предпродажба.

Криптовалутата няма реална концепция, но пък хваща вниманието на инвеститорите, тъй като меме криптовалутите на Солана са абсолютен хит в световен мащаб.

Тази значителна сума подчертава високия интерес и потенциала на Slothana да стане значим актив в света на криптовалутите. Slothana предлага на своите поддръжници не само забавление, но и възможност за значителна печалба, предвид ниската цена на токена от 0.0148 долара.

Концепция: 3.5/10

Потенциал: 8.2/10

Посетете Slothana

99Bitcoins

99Bitcoins е образователна платформа, която се фокусира върху предоставянето на знания за криптовалути и блокчейн технологии. Тя предлага обширни ресурси, включително статии, видео уроци и курсове, които помагат на начинаещи и напреднали да разберат по-добре дигиталните валути.

На платформата скоро ще бъде стартиран нов токен 99BTC долара, който въвежда модела "Учи, за да спечелиш". Това нововъведение ще възнаграждава потребителите за тяхното участие и завършване на образователни материали.

Със силна общност и утвърдено присъствие в областта на крипто образованието, 99Bitcoins продължава да бъде водещ ресурс за всеки, който иска да навлезе или да се развие в света на криптовалутите.

Концепция: 9.5/10

Потенциал: 8.1/10

Посетете 99Bitcoins







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: