Загиналото с приятеля си днес момиче било бременно в осмия месец!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:44 / 18.09.2018
21594
Около 14 ч. днес почти на същото място на пътя от Бяла Слатина за Габаре през с. Попица, на което пиян нацели с колата си дърво и уби 2-годишно дете и 22-годишна бремена жена в понеделник, загинаха 19-годишен от Плевен и 18-годишната му приятелка. Момичето било бременно в осмия месец според неин близък от Бяла Слатина, повикан от полицията на мястото на сблъсъка.

Газова бутилка на автомобила е гръмнала и е убила на място двамата, твърди очевидец на трагедията. Според разследващите катастрофата пък станала заради висока скорост на "Фолксваген Голф“, който изхвърчал от пътя и се блъснал в крайпътно дърво. При удара двигателят му и газовата бутилка изхвърчали на метри от колата. На място загинали двама от пътуващите. В колата имало още двама пътници, които са пострадали при сблъсъка и са приети в спешния център в Бяла Слатина, пише "24 часа".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).