Задържаха огромно количество хапчета за сексуална издръжливост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:06 / 20.03.2019
4907
Няколко десетки хиляди таблетки, гелове и спрейове за повишаване на потентност са задържали митничарите на ГКПП "Капитан Андреево“. Контрабандните стимулиращи продукти са открити при проверка на български автобус.

Стюардът на автобуса декларирал пред митничарите, че пренася четири кашона с козметични кремове. Превозното средство е отклонено за пълна митническа проверка, при която в кашоните, вместо декларираната стока, са открити средствата за повишаване на потентността.

Конфискувани са 5 725 блистера с близо 28 000 таблетки лекарствени продукти с наименования "Vexga hard“, "Viagra“, "Vegal extra“, "Gergedan“, "Lady Era“, както и 960 опаковки с гелове, спрейове за орална и външна употреба, с надписи "Kamagra“, "Fullaxs“, "Gergedan special spray“. По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за потентност.

В обяснението си пред митничарите стюардът е посочил, че кашоните са му предоставени в Истанбул, за да ги пренесе до България и не е проверил съдържанието им.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).