Задържаха двама, буйствали в шуменска болница

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:36 / 28.09.2020
1451
Двама мъже на 29 и на 31 години са били задържани в полицейския арест след грубо нарушаване на обществения ред, отправяне на обидни думи и опити за саморазправа с медицинския персонал в Спешно отделение към МБАЛ- Шумен.

Съдействие от полицейските служители е потърсено след като двамата влезли в отделението, започнали да блъскат по вратата на шокова зала, където медиците преглеждали техен познат.

Били предупредени, че нямат право да влизат вътре. Охранителят потърсил съдействие от полицията,  след като отказали да напуснат и отправили обиди към персонала.

Полицейският екип, който пристигнал на място установил самоличността им- 29-годишен от село Хърсово и 31-годишен от село Златна нива. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен, съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мълния удари 30-годишен мъж, размина му се на косъм
Мощна градушка удари любима на хиляди дестинация в Родопите
Гръм възпламени електрически стълб в центъра на София!
Познавате ли този мъж?
НИМХ промени прогнозата! В още области обявиха първа степен на оп...
Нови промени при издаването на личните ни документи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).