Wizz Air пуска полети от Варна до Берлин, Хамбург, Кьолн, Копенхаген, Ливърпул и Париж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:25 / 12.12.2018
6447
Wizz Air и "Фрапорт България" направиха съвместна пресконференция на варненското летище, предаде репортер на Varna24.bg. "Имаме един чудесен коледен подарък за всички вас, за Варна, за региона, за Черноморското крайбрежие", това каза в своите въвеждащи думи Улрих Хеппе, изпълнителен директор на "Фрапорт", след което той даде думата на представителя на Wizz Air.

"От Wizz Air имаме над 20% ръст на годишна база, за повече от 15 г. сме превозили повече от 200 млн. пасажери. Понастоящем оперираме над 600 дестинации и 190 000 полета на година. Ние сме лидери и в България. 65% от нашия персонал е със завършено висше образование.

Използваме местни хора в екипажа, стараем се да е така. За трета поредна година сме посочени като любима компания на българите. Имаме 8 самолета и над 300 местни хора в България. Варна има много голям дял за този успех, от Варна имаме 8 дестинации към 7 държави. Следващата година във Варна ще има базиран втори самолет. Въвеждаме 6 нови дестинации: Берлин, Хамбург, Кьолн, Копенхаген, Ливърпул и Париж. Всичко това ще бъда с много ниски тарифи"...

Вижте повече във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).