WinBet изненада играчите с много специални залози на футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 15.05.2020
2293
В букмейкъра УинБет винаги може да откриете интересни спортни събития за залагане. Сайтът за спортни залагания е един от най-добрите в България и не пропуска да включи в тиража си почти всяко спортно събитие. Уинбет букмейкър разнообразява своите предложения със специална секция в спортни залози – специални залози за дългосрочни събития. След като водещите първенства са преустановени заради коронавируса, то букмейкърът се е подготвил за рестарта на кампаниите в европейските лиги с залози от типа дали Меси ще вкара преди Роналдо или Салах ще реализира преди Агуеро и Мане. Ето и какви специални залози на спорт откриваме в WinBet:

Лионел Меси или Кристиано Роналдо ще вкара първи гол?

Този специален залог е активен до 31/05/2020 г. Очаква се през юни първенствата на Италия и Испания да бъдат подновени и Меси и Роналдо отново да излязат на терена. И двамата не спират да бележат в своите лиги през този сезон като букмейкърът Winbet предлага по 1.85 коефициент за двамата. Ако смятате, че Меси ще вкара за Барселона преди Роналдо да го стори с екипа на Ювентус, то може да подкрепите аржентинеца, както и обратно – португалецът да реализира първи гол по европейските терени.

Кой от топ нападателите във Висшата лига ще отбележи първи?

Това е друг специален залог на УинБет, който е свързан с футболисти. Той се отнася за английската Висша лига, като милиони фенове по цял свят очакват "Премиър Лийг“ да се поднови. Уинбет са подготвили специален залог за това с нападателите на водещите клубове – играчите в букмейкъра може да правят залози за Агуеро, Салах, Мане, Обамеянг, Варди, Кейн и Рашфорд да отбележат попадение. Фаворит да вкара първи гол е Серхио Агуеро с 3.75 коефициент, докато ставката за Салах и Садио Мане е 4.00. Водещият реализатор на Арсенал – Пиер Емерик Обамеянг, е с 5.00 коефициент, колкото е и за голмайсторът на Лестър – Джейими Варди. Хари Кейн и Маркъс Рашфорд пък са със значително по-високи коефициенти, тъй като са контузени и надали ще са готови да вземат участие в мачовете при подновяването на Висшата лига.

Кой от тримата топ вратари във Висшата лига ще допусне гол първи?

Отново специален залог в УинБет, свързан с "Премиър Лийг“. Когато сезонът се поднови, много хора ще залагат на Висшата лига. Но още от сега може да го сторите като прогнозирате кой измежду Едерсон, Алисон и Давид де Хеа ще получи първи гол. Вратарят на Манчестър Юнайтед – Де Хеа, е фаворит с 2.25 коефициент да извади първи топката от мрежата. Ставката за Едерсон от Ман Сити е 2.50, докато Алисон (Ливърпул) е с 3.00 коеф. Да получи първи гол.

Специален залог и зa efbet Лига

Уинбет предлага и топ залог за ефбет лига в дългосрочен план. Най-големите съперници в родния футбол Левски и ЦСКА са с равен брой точки към момента. УинБет пита своите играчи кой от двата клуба ще завърши на по-предна позиция през този сезон. Коефициентите за двата отбора са по 1.85. Предвид финансовите трудности в Левски, то може би ЦСКА има леко предимство да завърши сезона по-напред.

Може да прогнозирате и какъв ще бъде финалът за Купата на България

През месец юни се очаква да се поднови и турнирът за Купата на България. На полуфиналите се класираха отборите на ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. В WinBet може да залагате до 31/05 кои отбори ще си съперничат на финала. С най-нисък коефициент е финалът да бъде между ЦСКА и Левски – 2.50. Коефициентът за финал между ЦСКА и Локо Пловдив е 3.25 коеф. По-високи са ставките с участие на Ботев Пловдив. "Канарчетата“ да играят срещу Левски на финала е 4.00, а да видим нов пловдивски сблъсък за трофея е 5.00. Както е известно, през миналия сезон Локо спечели Купата на България, след като във финала надви Ботев с 1:0.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Станишев: Много войводи, малко четници
Мъж остана без работа заради фалшиво положителни тестове за нарко...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).