"Воайор" снима еротични сесии на плажа във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:10 / 21.11.2017
7986
На съд с две обвинения Районната прокуратура във Варна е предала 50-годишния Николай Г., създавал и разпространявал в интернет порнографски материали. Престъпленията по член 159, ал. 1 и по ал. 2 от НК подсъдимият извършил като продължавано деяние. 50-годишният подсъдим се занимавал с актова фотография от около 10 години. Чрез различни сайтове, в които момичета публикували обяви за фотомодели, той се свързвал с тях. Предлагал им срещу хонорар от 150 - 200 лева да заснемат еротични сесии. Фотосесиите се снимали на плажната ивица във Варна и трябвало да изглеждат все едно са правени от воайор.

След получаване на съгласието на фотомоделите да бъдат снимани, фотографът предоставял снимките и видеоматериалите в интернет сайт, където се провеждало класиране. Според натрупания рейтинг подсъдимият получавал заплащане в долари. В средата на юни 2016 г. в дома на фотографа било извършено претърсване и изземване. От назначената визуално-художествена експертиза на намерените видеофайлове и снимки по делото било установено, че материалите представят открито сексуално поведение, изразяващо се в похотливо показване на половите органи в предизвикателни пози, мастурбация, фелацио и полово сношение. Подсъдимият е неосъждан, с висше образование и е съдействал за разкриване на обективната истина. Делото срещу 50-годишния фотограф предстои да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).