Влюбен мъж предложи брак на приятелката си под вода в Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:20 / 09.07.2019
2791
Лятото е сезонът на морето и любовта. Много мъже решават да направят романтично предложение за брак на своите половинки на плажа, но Ангел Ангелов е решил да изненада приятелката си Никол Георгиева, като ѝ предложи още по-нестандартно - под вода, докато се гмуркат.

Голям проблем е било къде да скрие пръстена във водолазния костюм, споделя Ангел пред bTV.

"Извадих една тежест, понеже костюмът има тежести, за да потъваш и на нейно място сложих пръстена", разказва щастливият годеник и разкрива, че за плана му е помогнал приятелят му Найден, който организирал гмуркането.

Неговата приятелка наистина е изненадана от ефектното предложение.

"Беше много екстремно. Още първият път като се гмуркахме имах проблем с маската. При всяка мимика с лице ми влизаше вода. В паниката си се нагълтвах с тази вода и бързах да изляза на повърхността, което е изключително грешно", разказва Никол.

"В момента, в който го видях да се приближава с пръстена, си помислих, че ще се нагълтам с вода. Излязох на повърхността и се разплаках. Губят ми се точните думи и какво казах. Казах твърдо "Да", споделя щастливата годеница.

Предложението на Ангел е прието с голяма радост. Това било второто им съвместно гмуркане, след като и двамата се запалили по този спорт при първото им спускане под вода. Това е вдъхновило Ангел да предложи брак под вода.

Любовната им история започва през октомври миналата година, но двамата се познават цял живот, живели са в един блок като деца. Срещат се отново след 15 години и искрата между тях пламва.

Двамата споделят, че се надяват лятото им да продължи все така лудо и с емоции. Още не са определили дата за сватбата."

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).