Владо Карамазов в тежка депресия, разделил се със Захари Бахаров?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:24 / 06.05.2018
98746
Годинките започват да тежат на актьора Владо Карамазов, който само преди дни отпразнува 39-ти рожден ден. Театралната звезда се покри за повода и намекна, че никак не е щастлив от това. Единственият подарък, който си направил бил билет за пътуване, на което да поеме веднага щом свърши сезона на представленията и той може да си вземе почивка. "Признавам си, че съм в Сатурнова дупка", издаде Владо на приятели и познати, които се втекли на 27-ми април да му честитят празника, пише "Хот Арена". Така се опитал да оправдае астрологично киселото си настроение около датата и липсата на всякакво желание за по-голямо тържество. 

Според битуващата сред мнозина почитатели на хороскопите версия, покрай рождения си ден всеки изживява малка криза описана като Сатурнова дупка. Това е период, в който се правят равносметки около изминалата година и се вижда с какво човек е успял да просперира или да се отчете в изминатите месеци. В случая на Владо той изглежда си припомнил, че догодина ще чукне 40, а още не е създал дом и семейство. Освен няколко пътешествия нямало с какво повече да отбележи изминалата година от живота си. 

"Той си дава вид на непукист, но в действителност му тежи фактът, че е изостанал с много неща – няма семейство, деца, няма и сигурно бъдеще. Живее ден за ден от хонорар до хонорар. Не е от тези, които могат да предвидят добре разходите си и ако нещо му се случи утре, ще остане на улицата. Той си е бохем и може би няма да се промени", вещаят близки до актьора. 

Освен всичко през миналата година Владо се раздели и с един от хората, на които разчиташе много в приятелско отношение. Става въпрос за колегата му Захари Бахаров, с когото прекратиха общата си продуцентска компания. От трите мечки, както се наричаше групичката им в която влизаха Владо, Захари и Юлиян Вергов останаха само двама, пише "Уикенд".

За да запълнят дупката в няколко супер успешни представления, актьорите се опитаха да намерят заместник. Така извикаха комика Герасим Георгиев – Геро, който взел ролята на Захари в представлението "Спанак с картофи". Рокадата успяла да удържи работния процес, но не и да запълни зейналата дупка между тримата. Владо като класически представител на зодия Телец, никак не се зарадвал на промяната и се почувствал несигурен за бъдещето на продуцентското си начинание и постановките, в които играе в частност. 

"Той мрази всяка промяна в живота си. Това със Захари много го разстрои и отне доста време на Юлиян, за да го убеди, че могат да продължат двамата напред. Владо мрази да губи хора около себе си и всяка такава случка го прави раздразнителен и е повод за нещастие", обясняват още близки до актьора. 

Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).