Вижте цялото участие на Азис и Цветана Манева в "Шоуто на Слави"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:25 / 13.09.2018
14920
Актрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно участие предизвика сериозна полемика в социалните мрежи, гостуваха в "Шоуто на Слави". Отзвукът от клипа на песента "Позна ли ме?" на поп фолк певеца намери мигновен отзвук. Широката общественост бе разделена на два лагера - хората, които одобряват и адмирират посланието от клипа, и другите, които смятат, че актриса от ранга на Цветана Манева няма място в подобни продукции.

Цветана Манева:

"Хареса ми начина, по който Васко ме покани за проекта. Мислим и чувстваме по един и същ начин. Можем да поддържаме една такава кауза за отношението към различните. Не съм очаквала, че ще има такава реакция. Всяко чудо за три дни. Бих искала хората да чуят посланието на клипа. Нека се замислим за отношението си към незрящите, глухонемите, болните, бедните... Що за високомерие е страданието на ближния ти да те отвращава и да извръщаш глава.

Хората не са лоши. Просто са забравили, че са добри. Плаши ме изчезването на човеколюбието. Трябва отрано да учим децата си да обичат. Радвам се, че контактувах с Азис, макар и за кратко. Той е талантлив човек, много популярен и обичан. Ако някой се дразни от съвместния ни проект, не го разбирам".

Азис:

"Песента е изцяло моя. Музика, текст... всичко. Исках да е нещо, което не съм правил. Да има духови инструменти, да носи послание. Проблемът е, че съм циганин. Хората искат циганинът да е интегриран, но когато той започне да работи с артисти като Цветана Манева, казват "Глупости! Това не може да стане“.

Освен това се говори, че съм хомосексуален, което е още един жесток ритник в лицето на "интелектуалеца“. Те уж са освободени и толерантни, но ако си хомосексуален, трябва да си тих, смазан и да мълчиш. Ако бях бял, рус, със сини очи, нямаше да има такъв скок срещу Цветана Манева".

Слави Трифонов:

"Според мен проблемът е в стила на музиката. Хората изригват срещу т.нар. чалга. Скочиха не срещу теб, ти си свикнал. Изригнаха срещу Цветана, че се е съгласила да участва в клипа".

Цветана Манева:

"Искам да обобщя с реплика от пиесата на Яна Борисова, в която играя. "На много от най-умните хора им липсва сърдечна интелигентност. Те са като недовършени“. За мен участието в клипа е възможност да кажа нещо, което е било отредактирано в мои интервюта".

Гледайте цялото предаване в прикаченото видео!


Виж коментарите (3)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).