ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Vivacom лансира специален пакет комбинирани услуги за малкия бизнес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 01.06.2023Коментари (0)1954
©
Телекомът надгражда своята подкрепа с популяризирането на предприемачи от цялата страна в рекламна кампания под надслов "Бизнес Великани“

Като част от политиката си да насърчава и подкрепя предприемачеството, Vivacom стартира нова кампания, която ще даде възможност на малкия бизнес да оптимизира разходите си и да бъде по-ефективен и конкурентоспособен. Специалното предложение, което телекомът прави за малките фирми се предлага в два варианта и включва комбинирани мобилни услуги, високоскоростен оптичен интернет и лиценз Microsoft 365 Business на оптимална цена. По този начин предприемачите получават всичко за своя бизнес на едно място, с гарантирано качествено обслужване от Vivacom, което ще улесни работните им процеси и ще им помогне да се справят по-добре в динамичната и предизвикателна бизнес среда.

Тройната комбинирана услуга включва Unlimited 100, оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload, както и Microsoft 365 Business Basic лиценз. Пакетът е на промоционалната цена от 49,99 лева без ДДС на месец, при сключване на 24-месечен договор. С Unlimited 100 абонатите ще получат достъп до неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, както и 1000 MB роуминг в определени мрежи в Сърбия, Северна Македония и Турция и дигитален абонамент на Капитал за срока на договора. Така бизнес клиентите на Vivacom ще имат неограничен достъп до бизнес новини, анализи, класации на компании, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят.

Представителите на малкия бизнес имат възможност да изберат и двойната комбинирана оферта, която представлява комбинация от мобилна услуга и фиксиран интернет на стойност 39,99 лева без ДДС на месец при сключване на 24-месечен договор. Предложението отново включва мобилен план Unlimited 100 и оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload.

Подкрепата на Vivacom за предприемачите не се ограничава единствено до специалните пакети. Като доверен партньор на малкия бизнес за втора година телекомът представя в рекламната си кампания предприемачи от цялата страна. За Vivacom те са истинските "Бизнес Великани" заради големите им усилия и сериозния принос към българската икономика и развитието на обществото. Сред тях има дизайнери, танцови и спортни школи, ресторанти и много други, като първите, които Vivacom ще представи са Работилница ПУНКТ и ресторант Вино & Тапас.

Освен новите специални предложения, Vivacom предлага редица други решения, които подпомагат дейността на бизнеса - сред тях са дигитални решения за оптимизация и повишаване на ефективността на бизнеса, като облачна инфраструктура, ИТ консултации, телевизия за бизнеса с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт, както и решения за защита срещу зловреден софтуер.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: