Векилска бяга в Брюксел заради раздялата с Калин Врачански, водещата се срина след връзката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:57 / 17.01.2019
68837
Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врачански. Тв водещата изпаднала в тежка депресия след авантюрата с красавеца от родното кино и театър и сломена от фиаското, окончателно решила да напусне страната, разкриват нейни близки. В края на миналата година Векилска изненадващо оповести, че от януари ще работи в белгийската столица. Тя ще е част от преговорен екип към европейска организация по въздухоплаването.

Новата позиция озадачи силно не само колегите й, но и най-добрите й приятели. Оказа се, че малцина са били посветени в намерението й да смени рязко живота си, писа "Уикенд“. Мариана се явила на интервю през есента и изобщо не очаквала, че ще я одобрят. Когато й съобщили, че я наемат и трябва в най-скоро време да се установи в Брюксел, тя за един ден взела категоричното решение. Векилска веднага подала молба за напускане и вече си търси жилище в сърцето на Европа. 

"Мариана реши да напусне България след края на връзката си с Калин Врачански. Тя е с разбито сърце заради него – очакваше истински отношения, а той я заряза след по-малко от 5 месеца. Явно е била поредната му бройка, а тя си беше внушила, че едва ли не ще станат семейство", разказват колеги на Векилска. 

След развода си със Симеон Колев, пълничката вече бивша тв водеща се втали с 25 кг и с новата си фигура се впусна в афера с актьора от "Откраднат живот". Двамата изкараха диво лято, но в един момент се оказа, че Врачански не желае да задълбочава отношенията си с нея. Без особен свян, актьорът я замени с 20 години по-млада мацка, което направо сринало чувствителната журналистка.  

"Когато се разчу, че имат отношения, а накрая Калин я заряза, тя 3 дни не излезе от дома си и се поду от плач. Сигурно тогава е решила, че трябва да започне живота си наново и да скъса с всичко тук. Без да ни каже, е отишла на интервю за работата в Брюксел", издават нейни колеги от Би Ти Ви.

След финала на връзката, унизената Векилска се отдала на стабилно похапване за лекуване на депресията си. Така 44-годишната водеща бързо върнала старото си тегло и в момента е доста едра. Тя въобще не се притеснявала от това, тъй като поначало в Европа нямат такава фиксация към теглото. А и новата й заплата от 120 000 евро на година е доста апетитна...

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).