Васко Кръпката: Стига шикалкавене! Трябва да организираме як концерт пред президентството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 22.03.2022
1948
Рок музикантът Васко Кръпката съобщи, че е готов да участва протестен концерт срещу войната в Украйна. Ето целия му призив от профила му във фейсбук:



Приятели, откакто започна руската агресия в Украйна не ми дава мира мисълта как да помагам за справедливостта, свободата и мира. Ние музикантите можем само с музика. Немузикантите, с морална подкрепа и присъствие.


Давам идея някой да се наеме да организира концерт пред президентството, защото смятам, че там е мястото, на което да заявим нашата съпричастност с Украйна и да подсетим Президента и Премиера на Републиката, че няма място за шикалкавене и че НЕ трябва да има никакрви про-руски и про-агресорски прояви, а трябва ясна про-натовска и про-европейска позиция на България и, че у нас има много хора, които са ЗА свободата на Украйна и ЗА спиране на агресора!!!

Сигурен съм, че пропутинистите не са повече, но умеят да се набиват на очи. Време е да покажем, че не сме малко! Дайте идеи, може и на лични кой би се наел с организацията, - да се отиде в общината, да се иска разрешение и ТОК. Аз ще осигуря озвучаване, и подходящи музиканти, включително и от Украйна. Може още тази неделя по обяд да направим як, огромен концерт! Трябва човек да отиде да иска разрешение и ТОК от Столична Община, което няма начин да ни бъде отказано, НО много е важно организаторът да не е от политическа партия! Чакам предложения!

Виж коментарите (0)

Още по темата (4453):
27.05.2024 В Брюксел са гневни заради ветото на Унгария, блокиращо помощта за Украйна
27.05.2024 Парламентарната асамблея на НАТО подкрепи използването на западни оръжия от Украйна
27.05.2024 Столтенберг: Няма да изпращаме натовски бойни единици в Украйна
23.05.2024 Фридман: България със сигурност е в списъка на Русия на страни, с които биха искали да имат по-добри отношения
22.05.2024 Призив: Изпратете стари мобилни телефони, таблети и компютри за Украйна!
21.05.2024 Легендарна марка руски автомобили възкръсна
Още новини от Национални новини:
Двойно повече служители ще обработват данните от изборите
Васил Божков на свобода срещу 130 000
Най-високата реално получавана основна заплата в държавнaта админ...
Стефка Костадинова и Томас Бах посрещнаха Румен Радев в Лозана
Удар на Капитан Андреево
Абсурдно: Абитуриенти отидоха на бала си с... катафалка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).