Варненски депутат и голям шампион предлага на търг златния си медал, за да помогне на дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 04.02.2019
2620
Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев предложи на търг един от най-ценните трофеи в своята успешна спортна кариера – златният медал от Световния шампионат за професионалисти през 2016 г. в Русия. Със средствата варненският депутат, който е трикратен европейски и трикратен световен шампион по кикбокс, ще подкрепи благотворителната кампания за лечението на малкия Младен от Варна.

"Вярвам в доброто и в името на битката за пълноценния живот на едно дете съм готов да се разделя с медала, който е свързан с много емоционален за мен момент на ринга. Надявам се голямата ми победа в спорта да помогне Младенчо да извоюва своята победа над тежкото заболяване", сподели Владимир Вълев. Той не за първи път се включва в кампанията, инициирана от близките на детето. През 2015 г. Владимир Вълев обяви на търг ръкавиците си от професионална гала вечер, а година по-късно взе участие и в благотворителен турнир.

Със събраните средства Младен, който страда от спастична метахронична парализа левкодистрофия, ще получи шанс за скъпоструващо лечение със стволови клетки в чужбина.

Титулуваният спортист е готов да даде медала си на най-големия дарител по време на  предстоящото първо издание от веригата по кикбокс и муай тай "Senshi". В събитието, което ще се състои на 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, ще участват най-добрите български бойци, а две от срещите ще бъдат съответно за Европейска и Интерконтинентална титла на WAKO PRO.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).