Варненец загуби брачната си халка, но се случи "чудо"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:31 / 05.12.2017
6428
За трогателна история, върнала на мъж от Варна вярата в доброто научи Varna24.bg. Човекът изгубил брачната си халка и се примирил, че никога няма да я види отново, докато не се случило "чудо", за което споделя самият той в социалната мрежа.

Ето и разказът му: "Аз, ще продължа да вярвам в доброто! Безкрайно съм развълнуван и трогнат. Миналия четвъртък загубих венчалната си халка.....и създадох поредната семейна драма. ..."безотговорен", "лоша поличба" и какво ли още не чух...Търсих я безуспешно и се примирих. До тази вечер /3 декември/, когато се позвъни на вратата и ние с обичайното недоверие отворихме. Видяхме една млада дама със 7-8 годишната си дъщеря, която ни поздрави, разгърна една хартийка и каза: 

"Това е ваше." Моят изгубен венчален пръстен. Занемяхме! "Как ни открихте?" "Видях надписа на халката и датата на сватбата. Проверих (макар и трудно) в служба ЕСГРАОН и ви открих. Идвам за трети път и се радвам, че ви намерих. Нали знаете: "Предай нататък!". Какво да кажа повече. Разбрах само, че се казва Десислава. Нямам повече думи. Единствено и само доброто ще спаси нас и света."

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).