Варненци се юрнаха да търсят динозавър в разкопките на Шишковата градинка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:35 / 07.03.2019
7456
Варненци от сутринта притичват до Шишковата градинка във Варна, за да търсят скелет на динозавър, който уж бил открит при ремонтните работи.

Повод за огромното любопитство е подвеждаща информация, разпространена в интернет, че при ремонтните работи е открит скелет. Новината е придружена с отлично изработен колаж, на който се вижда скелет на праисторическото създание, а до него работници. Дори се твърди, че авторката на снимката е била изгонена от мястото и се прави опит да се скрие от хората истината за невероятната находка. 

Работещите на обекта искрено се забавляват от нестихващия интерес на варненци, които прииждат, за да видят с очите си "чудото". 

"Динозаври в тази част на Европа няма. Те са приоритет за Северна Америка и възможността да бъде открито такова нещо тук е изключена", обясни за Varna24.bg шефът на Историческия музей във Варна Игор Лазаренко. 

Очаквайте във Varna24.bg истината за откритата археология на въпросното място!

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).