Валери Симеонов за Слави: Всичката му работа е некадърна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:08 / 19.04.2017
7033
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се разсмя на заканата на Слави Трифонов, че ще вади компромати срещу него тази вечер в предаването си. Той призна, че днес сутринта го е причакал в парламента човек от екипа на шоуто и му задавал въпроси. 

На първия дали спят военни в неговия мотел, Симеонов отговорил: "Да, спят". Той попитал от своя страна: "Да не ги пусна, понеже са военни? Ами те си плащат!". "Всичката му работа е некадърна - както референдума", коментира Симеонов, предаде Канал 3.

Той добави: "Може ли да правиш разследване за един ден?!", каза лидерът на НФСБ. "Сутринта ме гонеше един тук, който ми зададе три въпроса. За Малко Търново, за мотела, който от 2006 г. съм го купил и съм го пуснал миналата година - защо в този мотел има десетина войници". Симеонов разказа, че мотелът в Малко Търново се води на фирма СКАТ. "Той е със 160 места. 

Това е разследването! Какво очаквате да бъде? Хотелът не е на Валери Симеонов, а на "СКАТ" ООД. Фирмата обаче има и кабелна телевизия, още един хотел в Златоград. Конфликтът на интереси е в това, че хора, които искат да спят там, отиват, плащат си и спят", заяви Симеонов. 

"30 лева е нощувката и в тая цена им давам храна, банкет им се прави на всеки национален празник, на пристигане и на тръгване също, ползват безплатно спа център", обясни още съпредседателят на Обединените патриоти по адрес на посетителите - военни, които охраняват границата. 

Симеонов не се притеснява от разследването на шоумена и само чака да си получи правото на отговор, като не изключи, чуе ли довечера клевета, да си потърси правата в съда.

Виж коментарите (1)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Национални новини:
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...
Над 26 000 водачи получиха фишове
Феноменът "тъмни прозорци" в България: Много жилища се водят праз...
ПП-ДБ с упрек към служебната власт: Можем да загубим над 60 млн.е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).