ВМРО - НИЕ отвратени от провала на референдума против Турция в ЕС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:54 / 18.10.2010
2199
По повод провалената подписка за референдум за членството на Турция в ЕС от ВМРО - НИЕ заявяват:

Отвратени сме от манипулацията с патриотичните чувства на стотици хиляди българи и използването им за ремонтиране на изцяло срутения имидж на Красимир Каракачанов и семейното му ООД - ВМРО-БНД  За пореден път станахме свидетели как политическия брокер Каракачанов предаде доверието на 300 000 български граждани. След проведените "разговори на тъмно " с Цецка Цачева той бързо се "врътна" и се съгласи референдума за Турция в ЕС да се проведе "когато му дойде времето" т.е най-рано след 10 години.

Договорката на лидера на ВМРО-БНД с властта зад гърба на всички провеждането на референдума да се отложи за след 10-20 години е обръщане на курса на "180 градуса" и на практика е съгласие референдума никога да не се случи.
Логично следва въпроса защо беше направена тази подписка?
На всички здравомислещи българи е ясно, че въпросът за членството Турция в ЕС не стои на дневен ред сега.

Нашето твърдо убеждение обаче е , че подписката изразява волята на голям брой български граждани и трябва да се гласува сега в Народното събрание. Много наши членове и симпатизанти също положиха подписи под искането за референдум и ние настояваме Народното събрание да направи дебат за провеждането му веднага .

Липсата на воля да отстоява до край позиции и предателството към хора, гласували му доверие е характерна черта в политическото поведение на Красимир Каракачанов. Това за сетен път ни убеждава, че сме били прави да напуснем неговата еднолична партия и да търсим възможност за самостоятелно развитие.

От името на членовете на политическа партия Вяра, Морал, Родолюбие, Отговорност - Национален Идеал за Единство (ВМРО-НИЕ) заявяваме твърдата си отговорност да отстояваме последователно и неотклонно българските национални интереси.

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Разкриха рекордна контрабанда, скрита сред буркани
Обещават на проститутки от България и Румъния, че ще изкарват по ...
ЦИК: Изборните протоколи са елементарни за попълване
Банкери: Освободете се от левовия кеш и го внесете в банките пред...
Томислав Дончев за изборите: Вторите и третите трябва да подкрепя...
Хванаха шофьора, който блъсна бус на АМ "Тракия" и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).