Утре започват валежи, ще става по-хладно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51 / 25.03.2019
1931
През нощта от северозапад облачността ще започне да се увеличава, но все още над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. Минималните температури ще бъдат между 3° и 8°.

Утре ще се заоблачи и над Югоизточна България и над страната облачността ще е значителна. На много места, главно около и след обяд ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България – от север-североизток, ще е до умерен и с него ще започне да прониква студен въздух. Температурите ще се понижат и преобладаващите максимални ще бъдат между 12° и 17°, все още на места в Югоизточна България до 20°.

Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превали дъжд, над 1700 метра – сняг. Ще духа умерен северозападен, по билата – югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра – около 1°.

Над Черноморието ще се заоблачи, но все още ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 13-18°. Температурата на морската вода е 10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).