Установиха нередности след проверка на пътя до Рилския манастир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:57 / 25.10.2022
844
Извършена бе дългоочакваната проверка на пътя до Рилския манастир. Тя е инициирана от областната управа в Кюстендил, след подадени сигнали относно състоянието на пътя, информира NOVA. Комисията е установила проблеми при експлоатацията на пътя, описани в съставен след обход и оглед протокол.

В проверката на пътя са участвали представители на Областна администрация – Кюстендил, Районно управление – Рила, Областно пътно управление – Кюстендил, Община Рила и на Рилската света обител. 

Установено е, че на територията на населеното място – Рилски манастир, има липсващо огледало на пътен знак за осигуряване на видимост, както и знак с нарушена основа.

Ето какво още видяха проверяващите: при изградения полутунел се наблюдават струпани на ръба, зад мантинелата, едри скални късове, автомобилна гума, дървени палета и макара; на пътните платна в полутунела има две хлътваня на пътната настилка; частично закрити от растителност пътни знаци; 50 м свлечена от откоса земно-скална маса; неопънато стоманено въже на предпазна мрежа; запълнен окоп с дължина около 100 м; частично нарушена каменна зидария;паднало дърво извън пътя;нарушена проводимост на пътен окоп.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).