Удължават временните промени в движението на бърз влак от Варна за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 17.10.2011
767
От утре (18-и октомври) до 21-и октомври, ще бъде удължен периодът на въведените временни промени в движението на един бърз влак на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД. Причините за временното изменение в маршрута и разписанието на този влак са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще продължи да извършва в участъка между гарите Черна гора - Чирпан - Свобода.

През периода на ремонта бързият влак № 4641 от Варна за Пловдив, който заминава в 04:25 ч., ще продължава да се движи с частична промяна в своя маршрут. Този влак ще пътува по обичайното си разписание до гара Тулово, след което ще се движи по променен маршрут през Карлово, вместо както по досегашния си график през Стара Загора. В гара Пловдив влакът ще пристига в 13:54 ч.

Поради извършване на ремонтни дейности от инфраструктурната компания и в участъка между гарите Самоводене и Велико Търново, до 20-и октомври пътниците от бързия влак ще бъдат превозвани с автобуси между гарите Горна Оряховица и Велико Търново, след което ще продължат своето пътуване с влак.

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
На тази дата през 2024 година местим стрелките с един час назад
Почернена майка и автоинструктор: 500 лева кеш и взимаш шофьорска...
НИМХ сложи край на жегите с прогнозата си за близките дни
Митрополит Николай: Аз няма да съм следващият български патриарх
Два пъти за ден: Градушка удари Родопите, унищожи реколти
Ускоряват изграждането на Националната детска болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).