Учителката Силвия, нашумяла с красотата и сексапила си, се омъжва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:57 / 23.06.2018
27233
Най-сексапилната учителка у нас ще се омъжва. Силвия Зубева, която нашумя преди повече от 3 години със своите снимки от първия учебен ден, ще се вземе с дългогодишния си приятел - волейболиста Тодор Скримов. През миналата година те подписаха граждански брак, а сега ще се врекат и пред Бог. За сватба напира Зубева, която винаги е мечтала, като всяка жена, да се види като булка. Скримов намира дупка в тежката си програма през лятото и двамата ще се станат законно семейство и пред Господ.

Посрещачът на националния отбор по волейбол и сексапилната даскалка имат и дете. Бебето им е момиченце и през август ще навърши годинка. Скримов и чаровната му половинка вече са планирали цялото празненство. Те ще вдигат пищна сватба, за каквато винаги си е мечтала Зубева, пише "България Днес". Кумове на двойката ще бъда съотборникът на Скримов в националния отбор по волейбол Виктор Йосифов и прекрасната му приятелка Виолина. Освен капитана на "лъвовете" и останалите играчи на "трикольорите“ ще присъстват на най-щастливия ден за Скримов и Силвия.

Въпреки че е разкъсван от постоянни пътувания за срещите от Лигата на нациите, волейболистът също помага в подготовката за сватбата. Той иска да направи деня за своята половинка незабравим и се старае адски много. Волейболистът и сексапилната учителка са заедно от няколко години. Първата крачка прави Скримов, който вижда снимките на сексапилната учителка в новините и й пише в социалните мрежи. Скоро след първата им среща те стават двойка и признават, че са един за друг. "Спечели ме с доброто си възпитание", призна преди време Зубева.

Виж коментарите (2)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).