ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Учителите без пари на море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:30 / 02.05.2010Коментари (9)2362
© Plovdiv24.bg
Даскалите ще ходят без пари на море. Авантата обаче ще ползват само тези, които се съгласят да водят група от 12 ученици в хотелите по Южното Черноморие. Ако учителят осигури 15 хлапета за лагера, ще може да заведе безплатно на почивка и собственото си дете.

Туроператорите се надпреварват да ухажват даскалите, които напоследък са най-добрите им агенти. Хотел с 3 звезди в Приморско например предлага 9 нощувки, закуска и вечеря за хлапаците срещу 230 лв. В сумата обаче не влизат пътните. Лагеруването на аванта обаче не е само безплатно лятно удоволствие за учителите, коментират препатили ръководители на летни групи. На морето децата са трудно управляеми и учителите трябва да си отварят очите на четири.

Училищата в цялата страна вече са засипани с оферти и за летуване в чужбина. Най-много са предложенията от Гърция. Южните ни съседи също изкушават учителите с оферта за безплатна почивка, ако организират група от 12 деца. Едноседмичен лагер в малък хотел на Халкидики излиза около 220 лв. Учениците под тепетата вече почти не се записват за лагерите, организирани от центровете за работа с деца в пловдивската база на Равда. Трите блокчета са почти рухнали, храната е лоша, а топлата вода е лукс, разказват препатили. Там все още ходят деца от областта и домовете за сираци. Двуседмичният лагер на Равда излиза около 160 лв.

Средно по 15 лева на ден струват картите за лагерите в Златни пясъци, Св. Константин и Елена, на Галата и Шкорпиловци. Там има прилични бази на дирекция "Ученически отдих" във Варна, каза нейният шеф Николай Войнов. Варненчетата отиват на почивка в Боровец, Стражица, в Марково-Пловдивско, в Смолян и Сандански.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Щом съм на линия - почивам си :) А щом си почивам във форума, значи съм в чудесно настроение! Иначе ще е изнервящо за всички мои приятели... Което не е моят стил на поведение :)
+1
 
 
Учителите без пари на море... При тези оферти би трябвало моята жена-учителка да заведе цялото семейство на море без да плаща... Ега ти цените! Тез туроператори явно мислят хората за тревопасни!
+1
 
 
9 нощувки, закуска и вечеря за хлапаците срещу 230 лв. Какви са тези суми,егати и мошениците.Все пак говорим за дете. Пък на всичкото отгоре в цената не влизат и пътните.Кои знае и какъв порцион ще включат в менюто.Сигурно ще разделят закуската на 2 като втората част ще я сервират за вечеря :)))). Аз за тази сума с квартира,храна и пътни ще почивам на нашите курорти за поне 15 дни.
0
 
 
а , такааа, в днешно време даскал да си!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Първа лига, сезон 2024/2025
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: