Търговският регистър вече е достъпен, тръгна предсрочно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:15 / 27.01.2019
2362
Търговският регистър, който беше спрян за уикенда за планирано въвеждане на нови функционалности в информационната система, е стартирал още в неделя, установи проверка на "24 часа".

В четвъртък на интернет сайта на регистъра беше публикувано съобщение, че няма да работи през уикенда. В събота сайтът на регистъра изчезна и се появи следното съобщение:

"Поради планирано въвеждане на нови функционалности в информационната система на Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, електронните услуги на регистъра няма да бъдат достъпни от 20:00 ч. на 25 януари 2019 г. (петък) до 24:00 ч. на 27 януари 2019 г. (неделя)", пише в съобщението, което заместваше сайта на Търговския регистър към момента.

Предполага се,че предсрочният старт на регистъра е благодарение на максимално положените усилия от служителите, за да намалят доколкото е възможно проблемите пред гражданите и бизнеса от спрения достъп.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).