Трагедия! Младо момиче загина на място, след като взе фатално решение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:25 / 19.08.2019
7298
Младо момиче се е хвърлило от висок етаж на блок на бул. "Васил Кънчов" във Враца. В 18-етажната сграда има над 100 апартамента. В един от тях - гарсониера на 14-ия етаж, се е разиграла драмата, предшествала падането, научи от съседи "Конкурент".

Инцидентът е станал минути преди 18 часа, а сигнал за него подал човек, който видял труп върху капака на лек автомобил. Момичето, което е на възраст 20-23 г., според очевидци, е паднало върху предната част на лек автомобил "Хонда" с монтанска регистрация, който бил паркиран на 2 метра от блока.

Повиканите медици само констатирали смъртта на самоубийцата, чието тяло буквално било натрошено при смъртоносния полет. Районът е отцепен от полиция, а криминалисти провеждат процесуално-следствени действия, за да установят дали жертвата е паднала сама или някой й е "помогнал".

На този етап няма информация за самоличността на загиналото момиче, нито на каква възраст е. Според първоначалната информация загиналата при самоубийствения полет е от Видин.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важни съвети при гръмотевични бури
ТИР катастрофира на магистрала "Тракия"
Бащата на блъснатото момиче: 15-минути е стояла под колата, докат...
Зов за помощ: Кампания събира средства за малката Нати, за да жив...
Организация иска спешни мерки в детското здравеопазване
Ето какво ви чака през май според датата ви на раждане


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).