Тошко Йорданов за комисията за имунитетите: Унизително е

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
09:51 / 14.06.2023
1044
ИТН ще гласува против създаването на парламентарна комисия за депутатските имунитети. Това е унизително за българските граждани Това обяви председателят на парламентарната група Тошко Йорданов, предаде репортер на "Фокус"

"Никога досега в Народното събрание не е правено това. Взимани са имунитети на народни представители, не е имало проблем да си ги дадат. В момента наблюдаваме как това, което изприказваха на онзи прословут запис за това, че Христо Иванов е намерил европейска врътка как имунитетът на Бойко Борисов и Кирил Петков да бъде пазен 6 месеца, това е неморално. Ако те се чувстваха невинни, какъв е проблемът да отидат в съда и да си защитят невинността. Те явно се чувстват виновни, без да броим, че са страхливци и двамата. Радостин Василев е по-мъж от тях, в морален план може да е същия, но в мъжки план е по-мъж от тях И двамата вървят, извинявам се към дамите, но такъв е изразът - и двамата вървят към момичетата.

Той искрено се надява да гледат, да мислят и да си направят изводите кои всъщност са виновни и как се крият зад депутатския имунитет.

"Кирил Петков беше свидетелят пред Рашков, въз основа на чиито показания от Google, арестуваха Бойко Борисов. Сега свидетелят пази този, срещу когото свидетелства, а тогава рева, че Гешев му пречи да арестуват Борисов. Това е толкова позорно, че заслужават всичко, което ще им се случи", каза Йорданов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (300):
26.01.2024 ВАС отхвърли втора жалба на Гешев
08.08.2023 Владимир Николов: Главен прокурор, изпразнен от съдържание, ще доведе до феодализиране на отделните райони в страната
20.07.2023 Бивш конституционен съдия: С действията си Иван Гешев е извършил ритуално самоубийство
19.07.2023 Правна комисия прие окончателно промени в Закона за съдебната власт
14.07.2023 Гешев отказа да бъде охраняван от НСО
12.07.2023 ВСС прекрати процедурата по преназначаване на Гешев
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).