Топло време ли? Вижте какво ни връхлита след 4 дни!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:15 / 26.10.2019
12012
В неделя и в началото на следващата седмица съществена промяна на времето не се очаква. Ще остане топло за сезона, в повечето райони - и слънчево, на места в низините в източната половина от страната, в неделя - и по поречието на Дунав, в часовете след полунощ и преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. В неделя ще бъде почти тихо, дневните температури ще са между 21° и 26°, сутрешните - между 3° и 8°, по Черноморието до 12°-14°.

В понеделник и вторник в Дунавската равнина ще се появи слаб северозападен вятър, а над страната - и разкъсана висока облачност. Преобладаващите максимални температури отново ще са между 22° и 27°. През нощта срещу сряда облачността ще се увеличи, а вятърът навсякъде ще стане северозападен и ще се усили. С него ще започне да нахлува студен въздух. В сряда ще преобладава облачно време, на места с превалявания от дъжд. В Западна България вятърът ще отслабне, в Източна ще се ориентира от североизток и ще бъде умерен.

По-съществено ще е понижението на температурите в североизточната половина от страната. В четвъртък и петък под влияние на преминаващ през Гърция средиземноморски циклон ще има валежи, през първия ден на отделни места и предимно слаби, а в петък - в много райони от страната; възможни са и по-съществени количества. В началото вятърът ще бъде от югоизток и температурите временно ще се повишат, впоследствие, със северозападен вятър отново ще застудее.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).