Събират средства за лечението на 2-годишния Виктор

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:46 / 25.10.2022
1042
Благотворителен детски футболен турнир ще се проведе на 30 октомври, неделя, в спортен комплекс "Звездичка Арена“. Ще участват деца, родени през 2013 година от 4 бургаски клуба – "Черноморец 1919“, "Нефтохимик“, "Бургас Спорт“ и "Звездичка“.

Събраните средства ще отидат за лечението на двегодишния Виктор, който е с диагноза прогресивна мускулна дистрофия - тип Дюшен. Детето се нуждае от 6 вливки на стволови клетки. Необходимата сума от 54 000 евро не е по силите на семейството.

Благотворителният турнир е организиран от отдел "Спорт“ на Община Бургас, а инициативата е на служителят от УКОРС Даниел Стоянов и неговата съпруга.

Отборите ще играят 2 полувремена по 15 минути. При равенство в редовното време, ще се изпълняват по 3 дузпи. Първата среща ще противопостави тимовете на "Звездичка“ и "Черноморец“. Началото е в 9:00 часа. "Нефтохимик“ срещу "Бургас Спорт“ е вторият двубой от 9:45 часа. Загубилите ще играят за трето-четвърто място с начало 10:30 часа.

Победителите от двата полуфинала ще се срещнат на финал, който ще започне в 11:15 часа.

Всички деца, взели участие в турнира, ще получат грамоти.

Заповядайте на "Звездичка Арена“ в неделя от 9:00 часа, за да проследим четирите срещи на бургаските деца и да подкрепим Виктор, който със своите родители също ще бъде на трибуните.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).