Стрелба на бензиностанция в София, задържаха известен футболист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 17.05.2022
4334
Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан за разпит от полицията след стрелба в София, при която двама мъже бяха простреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София, съобщава БНТ. Полицията продължава да издира стрелялите по мъжете, става въпрос за бащата и брата на футболиста на ЦСКА. Претърсени са няколко адреса.

Пред полицията Йомов е споделил, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица и брат му се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на разправията баща му е стрелял.

Полицията е иззела видеозаписите от камерите в района. Сигналът е подаден след 22 часа за лице с оръжие на бензиностанция. След 5 минути е подаден втори сигнал вече за простреляно лице.

Простреляните лица са Марио Вълчев и Иван Петров. Единият е прострелян в двете бедра. Опериран е, контактен и разпитан. Настанен е във ВМА.

Другият е с огнестрелна разкъсна рана, зашит, разпитан и освободен. Разпитани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и един патрон. Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст между 50-55 години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно за шофьорите по АМ "Тракия"
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...
ТИР се заби в къща
Алгафари за "Ергенът": Не, няма такава жена в България
Стотици хиляди контрабандни цигари хванаха на ГКПП "Капитан Андре...
Как да си извадим скица на недвижим имот?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).