Стана ясна причината за жестокото убийство в Петрич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:20 / 24.08.2019
17140
Мотивът за кървавата касапница в Петрич, разиграла се в дома на Васил Василев и Невена Тегова, е апартамент, който Васил имал в Петрич, пише Struma.com.

Месеци наред Васил и жената, с която той живеел на семейни начала, се карали за жилището, което Невена искала той да прехвърли на нейно име, това стана ясно след проведените разпити с касапина Васил, наръгал с нож на няколко места в тялото Невена. Според показанията на ножаря, Невена непрекъснато му повтаряла да прехвърли апартамента на нейно име,защото е много болен и ще умре. Той обаче знаел, че ако го направи, тя ще го изхвърли като куче на улицата и затова отлагал прехвърлянето. Днес скандалът избуял с нова сила, от сутринта Невена се заяждала при най-малкия повод и отново споменала апартамента.

54-годишният Васил заявил, че още е рано да умира и няма да го прехвърли, при което Невена се спуснала към него и го нападнала, докато си седял на фотьойла в една от стаите на къщата, това разказва пред разследващите Васил. Започнала да го удря и да го стиска за гушата, крещейки в лицето му, че ще го убие. Тогава, Васил инстинктивно грабнал ножа от масата в близост и нанесъл три удара в тялото и. Невена паднала и той започнал да вика за помощ. Това е неговата версия за случилото се днес, в Петрич.

Факт е, че Васил Василев е много болен, той е с инсулт и цялата му лява страна е парализирана, придвижвал се с патерици ,движил само дясната си ръка, с която е нанесъл фаталните удари . Съседите му се чудят откъде този човек е извадил тази сила, тъй като едва диша. Бил силно увреден. Полицията дори не може да го остави в клетката, тъй като здравословното му състояние не позволява той да бъде задържан. Очаква се обаче решението на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).