Среднощен екшън в жилищен блок! Мъж стреля и се барикадира в дома си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:48 / 22.09.2019
6431
Среднощен екшън в София. Мъж на 57 години стреля с пистолет в жилищен блок в квартал "Овча купел" и изправи на нокти обитателите му. На място пристигнаха полиция, командоси и психолози, които опитаха да водят преговори с него.

Над 17 часа психолозите се опитват да убедят мъжа да излезе от дома си, но засега без успех. Той не е ранен и има информация, че е сам в жилището. Твърди се, че има психични отклонения.

"Казаха ни да не напускаме домовете си. Излязохме, за да проверим какво се случва. Тогава чухме 7-8 изстрела. Разбрахме, че е човек с психични проблеми, който живее в блока", разказа един от живущите в блока Пламен Гатев пред Нова тв.

"Това е добър човек от квартала, който не се е карал с никого. Жена му почина и може би вследствие на това се е отключило заболяване. Доколкото знам, работи в СОТ", каза жител на "Овча купел".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).