Спукахте Рачков след снощното му шоу: Тъпня!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (7)
08:29 / 29.03.2021
103909
Поредна доза сериозни критики от част от зрителите понесе Димитър Рачков след края на снощното си шоу в ефира на Нова телевизия.

"Много ниско ви е мнението за българския зрител, ако мислите, че тази безвкусна тъпотия ще му хареса. За сметка на това, "България търси талант" ви удари в земята с вълнуващи човешки истории и много талантливи и трудолюбиви прекрасни хора..."

"По принцип харесвам Рачков, но грозният му навик, да прекъсва гостите си и да не им позволява да се доизкажат ме дразни ужасно много! Рафи и той се включва, прекъсвайки ги. Мисля, че ще спра да го гледам... прекалено е..."

"Това не е "шоу", гледах малко, поканени разни хора, на които водещият отделя 10 минути, за да им се подиграва. Още като влезе в разговор с транс жената с "Може да ти викам Монка, нали" и ми стана ясно колко са му читави сценаристите.

Същото беше с това момиче, което си прецаква лицето и устните, също и с една фолк певица. Нищо смешно не видях в подигравките, а самият водещ беше превъзбуден и изобщо не знаеше какво прави там и ръсеше глупост след глупост. Да си беше седял в капките, сам не му се получават смешките изобщо!"

"Това е третото поредно скучно, блудкаво безинтересно и безсмислено предаване. Изключителна тъпня".

Това са само част от мненията на официалната фейсбук страница на телевизията.

Тази неделя в "Забраненото шоу на Рачков“ водещият и всички гости разнищиха горещата тема "За и против силикона“. Зрителите видяха положителната и отрицателната страна на естетичната хирургия, представена с типичното за предаването чувство за хумор. 

Естетичната хирургия имаше свой представител на сцената на предаването. На гости на Димитър Рачков бе пластичният хирург д-р Николай Георгиев, а водещият не пропусна да го замеси и в предизвикателство. С лични откровения по темата за силикона се включиха още певиците Тита и Галена. Младата звезда, чиято кариера започна от “X Factor"- Тита, въвлече любимия водещ в нечуван музикален дует – този на Тита Търнър и Митко Рамацоти. Галена се впусна в нетипична танцова надпревата заедно с Рачков под ръководството на Рафи Бохосян.   

В четвъртото издание на "Забраненото шоу на Рачков“ поп-фолк легендата Милко Калайджиев се изправи пред въпроси, които никой никога не му е задавал. Той не се притесни от разкритите за него малко известни факти, като този, че в началото на кариерата си е пеел италиански песни. В края на участието си смело влезе в ролята на жури в новия проект "Милко търси талант“. 

Последни гости на "Забраненото шоу на Рачков“ бяха Стефан Вълдобрев и прекрасните музиканти от "Обичайните заподозрени“. За феновете на предаването те изпълниха компилация от най-големите си хитове – "Силикон“, "Обичам те, мила“, "По-полека“. На финала на предаването Рафи Бохосян и бендът на шоуто изпълниха "Да е влюбен този свят“ в памет на великата Татяна Лолова.


Виж коментарите (7)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).