Спасителна акция: Издирват мъж, който тръгна на поход без храна и вода

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:39 / 14.12.2018
2588
Преходът без храна и вода в Пирин, предприет вчера от 29-годишен мъж благотворително, се провали. Младежът е подал сигнал, че не може да продължи, защото е крайно изтощен.

Цветан Найденов тръгна в четвъртък от село Ощава, като взе със себе си само запалка и нож. Имаше амбицията благотворително да направи преход до Банско. Тази нощ обаче ситуацията в планината се усложнила и завалял силен сняг.

Така Цветан не е успял да си запали огън и изкарал нощта гладен и силно премръзнал. Умората не му е позволила да продължи. Свързал се със спасителите, от които потърсил съвет откъде най-бързо да слезе от планината.

В крайна сметка в късния следобед Цветан е тръгнал по обратния път и на смрачаване е подал сигнал до ПСС, че бедства. Веднага екип от спасители тръгва от Сандански. Все още обаче не се знае кога спасителите ще успеят да достигнат до бедстващия мъж.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).