Соломон Паси: Ако продължим да шикалкавим, се превръщаме в мишена на Путин

Автор: ИА Фокус
Коментари (3)
21:11 / 23.07.2023
2117
България трябва да си възстанови суверенитета върху лагер "Камчия", който е руски. Ако продължим да се държим по шикалкавещ начин, се превръщаме в сериозна мишена на Путин. Това каза бившият външен министър Соломон Паси в NOVA.

"Нападение върху България е възможно, заради петата колона - амалгамата между путинизма и фашизма - тя дава коридор за навлизане на руско влияние. Може както да е след 15, така и след 3 години", смята Паси.

Той каза още, че имаме две добри новини. "И България, и светът разбраха, че фашистите са фашисти. Усещаме ги по миризмата. Втората е, че атаката на "Възраждане" е срещу мен, а не срещу емигрантско дете или семейство. Колажът ми е престъпление. Има три тревожни тенденции - на него има фашистки офицери, които подготвят убийство в газова камера на мирен гражданин.

Втората е самият надпис - ако не искаш руския газ, ще те отровим с газ-циклон. Това е от класическите методи на Путин да унищожава противниците си - чрез отравяне. Този колаж е политически мотивирана заплаха", поясни Паси относно това, че органите на реда проверяват "Възраждане" за разпространяване на колаж с антисемитско послание, в която участник е именно Соломон Паси.

Сигналът бе подаден от организацията на евреите "Шалом", а от партията на Костадинов  отрекоха те да са разпространявали т. нар. карикатура. 

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).