След Пловдив Реджеп отваря ресторант и в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:57 / 21.04.2021
3584
Победителят от последния сезон на риалити формата Hell's Kitchen – Реджеп Бадев, отваря собствен ресторант с голяма градина в София. Това ще е първо заведение за кулинаря в столицата. Новината за него идва близо година, след като Бадев се разписа с ресторант и в Пловдив.

Официалния си дебют в София Реджи ще направи навръх Лазаровден (24 април, събота). Ресторантът носи неговото име, като ще се фокусира върху италианската кухня. Интериорът на мястото е елегантен и изчистен.

"Направихме едно приятно и уютно местенце в София, където може да се дегустира италианска традиционна кухня с истинска паста. Подбрал съм качествени продукти от Италия, а и не само от там. Искам да пренеса аромата и вкуса на тамошната кухня в центъра на столицата. Хубaвите вина също ще бъдат наша запазена марка“, категоричен е шеф Бадев.

Ресторантът му разполага с 80 места и подиум, който в топлите дни може да се превръща в изискана градина. Посетителите на заведението ще могат да се насладят и на т.нар. show cooking зона, която им предоставя възможността да гледат как се приготвя вечерята им, предава "Монитор".

"Това доставя комфорт на клиента, да вижда какво му се готви. Шеф готвач съм аз, а с мен работи екип от 6 души“, казва победителят от Hell's Kitchen.

Шеф Реджеп Бадев не крие, че кулинарният рилити формат е сериозен трамплин за израстването на всеки готвач, но с отварянето на собствените си ресторанти вече показва на хората това, което е той самият извън телевизионния ефир. "Hell's Kitchen беше голямо изпитание, което ме научи за пореден път, че трябва да се бориш, за да постигнеш това, което искаш. В кухнята трябва да си постоянен, да имаш качества, да ги показваш и доказваш, за да успееш да достигнеш до върха“, добавя още той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).