Слави Трифонов съди Кирил Петков и Радостин Василев, иска им по 50 000 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:40 / 10.12.2022
7669
Лидерът на "Има такъв народ“ Слави Трифонов води съдебни дела срещу бившия премиер Кирил Петков и бившия министър на спорта Радостин Василев, когото самият той направи депутат.

Регистрите на СГС показват, че Трифонов е завел частичен иск за 50 000 лева срещу Василев. В момента Василев е депутат от "Продължаваме промяната“, след като през лятото той и още няколко души се отцепиха от ИТН. В новата си роля той громи бившия си партиен водач и громи от парламентарната трибуна служебният кабинет. Трифонов твърди, че е наклеветен и обиден от изказване на бившия спортен министър Василев: “Мафията проби ИТН“ по време на пресконференция, пише Zashtoto.

Малко преди това Трифонов завел иск за 50 000 лева в СГС и срещу бившия министър-председател Кирил Петков. Повод са думи на Петков "мафия“, "задкулисни играчи“ и "завзета държава“ по време на брифинг по адрес на някогашните си коалиционни партньори ИТН.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно
Ето ги големите печеливши, които работят в Деня на труда и не иск...
Eurostat: Българите работят най-малко допълнителни часове
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
Най-после намалиха една цена!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).