Слави Трифонов ляга под ножа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:53 / 19.07.2018
106548
Слави Трифонов ще използва предстоящата си лятна отпуска от екрана на Би Ти Ви, не за да почива по морето, а за да оперира очите си. Близки до шоумен №1 в страната разкриха, че от известно време Дългия е пациент на прочутата австрийска клиника "Рудолфщифтунг“ във Виена, където светила в офталмологията му помагат да подобри зрението си. 

Трифонов е пациент на австрийската клиника от тази пролет, като досега е посетил няколко пъти болницата за прегледи, диагностициране и лечение. На Слави обаче му предстои още една визита до Виена в средата на август, когато ще бъде опериран лично от светилото в офталмологията проф. Биндер и екипа му. Интервенцията ще бъде извършена посредством лазерна рефрактивна хирургия – най-прецизната технология в медицината. 

"Операцията вече трябваше да бъде извършена, но Трифонов отложи с месец интервенцията заради договора си с Би Ти Ви, задължаващ го да произвежда по 5 издания на "Шоуто на Слави“ седмично.

След оперативната намеса той се нуждае от поне 10 дни почивка и възстановяване, като е абсолютно противопоказно да подлага зрението си на силните студийни светлини“, коментират близки до шоузвездата от село Учин дол. 

Самият Трифонов нямал никакво притеснение за предстоящата операция, на която вече се бил подлагал преди 4-5 години, само че в немска клиника. "Манипулацията трае не повече от час и половина, но след това зрението ти е замъглено за седмица и те боли главата“, образно описвал предишната операция и възстановяването си от нея Дългия, твърди "Уикенд". 

За проблема на Слави със зрението се знае от 11 години, след като самия той разкри в предаването си през 2007 г., че страда от възпаление на очния нерв на лявото око. Според думите му, възпалението било предизвикано от инцидент през 1996 г. Тогава шоуменът получил остро възпаление на зъби, пренесло се и върху лицето и довело до засягане на лицеви нерви.

Виж коментарите (5)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).