Сидеров отново окупира телевизия - този път БНТ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
17:13 / 27.06.2013
9739
Малко след края на работния ден на парламента симпатизанти на политическа партия Атака, водени от председателя й Волен Сидеров, обградиха сградата на Народното събрание.

Сидеров обяви, че заедно със своите симпатизанти ще мине по обичайния маршрут на протестиращите, но не за да ги подкрепи, а да сложи край на вече 14-дневните шествия. Той отново обвини медиите, че обслужват чужди интереси, а не са в полза на обществото.

Лидерът на "Атака" на няколко пъти призова за оставката на генералния директор на БНТ Вяра Анкова. След това шествието на Атака се насочи към Орлов мост, където движението по пътя остана блокирано за повече от половин час.

Шествието продължи до сградата на Националната телевизия. Там хората на Сидеров бяха окупирали входа на сградата, докато той нахлу вътре при директора на телевизията.

Припомняме, че подобна сценка разиграха атакистите и пред бТВ наскоро, след скандално интервю, когато Сидеров "посъветва" водещата Лора Крумова да си ходи в къщи да готви и с агресивното държание предизвика Крумова да каже истината и как негови хора буквално са я изнудвали да пусне видео в ефир, което Сидеров иска. Тя обаче не се е поддала на провокациите. След скандалното държание на Сидеров Крумова заяви, че не неговите гласоподаватели, а той се държи като лумпен, с което предизвика гнева му.

Многократно в последните седмици сме свидетели и на други сблъсъци между атакисти и журналисти, при които хора от обкръжението на Сидеров бутат, блъскат, обиждат и заплашват журналисти от почти всички медии. Факт е и, че в декларацията си вчера Сидеров обвини всички големи телевизии, с изключение на ТВ7. Очевидно единствената телевизия, която според него е обективна е именно ТВ7.


Виж коментарите (43)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).