Шофьор насочи пистолет към млада дама зад волана в движение!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:08 / 27.12.2018
4623
Истински екшън се е разиграл край Бургас във вторник, съобщават от полицията. Около 14.50 часа във Второ Районно управление е получено съобщение за спречкване на пътя село Маринка - Бургас между водача на "Алфа ромео“, с бургаска регистрация – 28-годишен криминално проявен бургазлия и водачката на "Мазда 3“, с бургаска регистрация – 26-годишна бургазлийка.

Установено е, че между двамата водачи възникнал скандал, при който 28-годишният бургазлия, използвайки автомобила си, направил опити да избута от пътя колата, управлявана от дамата. При изравняването, 28-годишният мъж насочил пистолет към жената през отворения десен прозорец на автомобила си, отправяйки й обидни думи за физическа саморазправа с нея и спътника й.

Бургазлията е задържан от полицейските служители в района на кръстовище "Трапезица“ за срок до 24 часа. Иззет е газов пистолет с 45 халосни патрона и пълнител с три патрона. 28-годишният мъж е тестван за употреба на наркотични вещества, като апаратът отчел положителна проба за употреба на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).