Шофьор на "Тесла" ще страда заради несъобразителност

Автор: Алена Соколчева
Коментари (2)
13:58 / 30.03.2023
10739
Поредна нередност на пътя. Неправилно паркиран електрически автомобил попречи на движението на трамваите по линиите 5 и 8. Това видя "Фокус" от снимка, качена във Фейсбук група.

Шофьорът на автомобила с бургаска регистрация е оставил колата си в центъра на столицата, в непосредствена близост до сградата на Съдебната палата, откъдето минават трамваите.

"Когато си с "Тесла", имаш право да объркаш цялото трамвайно движение в София. На обръщалото зад Съдебната палата. А интересно кой ще плати сметката по заобикалянето и объркването на графика!", пише оцевидец в социалните мрежи. 

"Не виждам какво значение има, че е "Tесла" автомобилът. Там съм виждал да спират и по-обикновени коли. В случая важното е задкормилното устройство, че не е съобразил размерите и сега ще страда", добавя друг в коментарите под кадъра.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Пригответе между 4 и 9 лева за цаца на плажа
Сирени огласят цяла България този уикенд
Насърчаването на социалното предприемачество - приоритет в Програ...
Хванаха едър бизнесмен да кара пиян "Ламборгини", ще плаща рекорд...
Кандидати за народни представители обсъдиха жестокостта към живот...
Д-р Бацелова: Многото неваксинирани водят до завръщане на заболяв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).